Några favoriter.

Tänkte visa er lite favorit outfits från veckan som gått. Om ni vill se mer bilder från min jul gå in på min bdb, heter AnnieElisabeth där.


På tåget, en praktikts  outfit som är bekväm.

Jeans - GinaTricot
Linne - H&M
Skjorta - Morfras.
Halsduk - ?



Julafton, fint men bekvämt.

Allting är H&M


Dagen efterjulafton - Skönt

Skjorta - Morfars
Linne - H&M
Kjol - Rut m.fl.
Skärp - H&M
Strumpbyxor - ?


os farmor, fint och skönt.

Skjorta - Morfars
Klänning - Bling
Strumpbyxor - ?

Som ni ser älskar jag min morfars skjorta. Den är otroligt mysig och funkar till verkligen allt.
Kommer nog inte vara så aktiv imorgon eftersom det är nyår. Jag ska åka till Tilda och hjälpa henne med mat och allt annat :) Om vi inte ses eller hörs imon så önskar jag er Gott Nytt År :D<3


Back home.

Nu har jag landat. Inte varit hemma och sovit sedan den 22:de. Tänkte berätta lite snabbt vad som har hänt den senaste veckan. Imorgon ska jag bjuda på lite bilder och outfits under veckan också.

Den tjugoandra - Vaknade kvart i fem för att åka till Karlstad med Rickard och Mathilda klockan 7. Väl framme gick vi på stan fixade de sista julklapparna och fikade. Väldigt mysig dag.

Den tjugotredje - Massa fix inför julafton. Vi klädde granen, dukade och fixade. Åkte till kyrkogården och andra ställen. Sen på kvällen kom mamma och pappa.

Den tjugofjärde - JULAFTON :D Började morgonen med att leta efter första julklappen. Mamma skriver rim till oss barn som är ledtrådar. Vi springer runt i hela huset och letar. Sen var det frukost. Varmchoklad och julskinka. Love it! Sen var det den vanliga julaftonen med KalleAnka och massa julklappar.

Den tjugofemte - Var hos Kusin och åt lutfisk (stavning). eller jag åt inte det. det är äckligt. Sen åkte vi en sabbis till älskade faster Karin. Bytte lite julklappar. Fick förutom julklapparna en klänning som jag ska ha på nyår. Sen åkte vi tillbaka till Kusin och pussla och så.

Den tjugosjätte - Blev en dag med Farmor och Christer. Åt go mat, spelade Wii och hade det jätte mysigt. Runt fyra gick vi till Himlabacken och åkte pulka. Christoffer var oxå i K-D så han hängde på. Det är inte ofta du ser en man på 74 åka snowracer (stavning) nerför en brant backe. Underbar trevligt dag.

Den tjugosjunde - Åkte hem runt 11 satt i bilen i typ 4timmar. Lite jobbigt var det. När jag kom hem började jag fixa mig lite lätt. Jag åkte till Christoffer på Kvällen för att fira 1 år med honom. Helt otroligt att det har gått ett helt år. Vi hade det mysigt och tog det bara lugnt.

Den tjugoåttonde - Gick på stan i någon timme och bara kikade. Christoffer köpte en skitsnygg tröja. Sen gick vi till Jensen och åt. Körde på hela kittet med förrätt, varmrätt, efterrätt. Mycket mysigt. Sen åkte vi hem till honom och spelade Mario kart mot hans syster och hennes pojkvän. Jag vann en gång! Lycka! Sen såg vi på skräckfilm, Fredag den 13:de. Knepig film. Sen somnade jag när vi kollade på Chris Rock. Vem somnar inte när man ligger brevid den man älskar som kliar en på ryggen? Hahah, precis.

Den tjugonionde - Åkte till stan en snabbis och köpte en kjol på HM visar bild imorgon. Letade skor utan framgång. Sen åkte jag hem. Såg på Forest Gump. Det är en helt underbar film som jag starkt rekomenderar. Sen har jag bara suttit med datorn framför tven med mor och far.

(tog två timmar för mig att skriva det häär inlägget )

Hoppas eran jul också var bra :D Pusspuss


Väntar på Ellinor.

Just nu sitter jag och väntar på Ellinor. Vi ska kanske iväg till stan sen och så ska hon hjälpa mig med en lite hemlig sak...

Jag har redan fått några julklappar trots att det är 3 dagar kvar till jul.
Fått en väska av söta Mikaela, en väckarklockan + bh & trosor av Christoffer och min nya mobil av mamma och pappa :D Bara älskar den, älskar alla presenterna. Mobil känns bra nu när jag åker till Karlstad imon med mina söta syskon. Tåget går 7 på morgonen! Jag ska lägga mig tidigt ikväll...

Jag ska ge er en bildbomb snart med många roliga och fina bilder. Gäller bara att få in dem på datorn. Men ha det så mysigt nu! Pusspuss :D


MiniJul.



just nu, precis som jag skrev rubriken kom jag på att jag och sötnosen Mikka ska byta julklappar idag. Och det var la bara bra att jag kom på det!

Idag har varit rätt okej. Hade engelska som första lektion. Vi tittade på Narnia. Mys! Sen åkte vi till och simade klädsim med klassen. Simmade 500 meter! Det var det längsta man skulle simma så är nöjd. Det var faktiskt rätt skönt och sen att bästa och så var ju underbart. Hahah.

Om cirka 3 timmar är det typ minijul i kyrkan ska bli riktigt mysigt och sen sak älskling sova hos mig. Tänkte att jag skriver lite ikväll också, så vi hörs då! Pusspuss


en rubik ska det vara här...



Tänkte göra ett videoinlägg men kameran hade inget batteri...
Jag ska bättre mig på att blogga har lovat Sofie det :P Men just nu så ska jag städa mitt rum och börja tänka på klädsimmet klassen ska göra imon + skolavslutningen på fredag. Älskar klänningen jag ska ha då , den e underbar. Ni får se den på fredag :D Men men nu ska jag börja städa och titta på Jamie Olivers matlagningsprogram så ha det så bra! Pusspuss :D


STRESS...



Sitter här vid datorn en snabbis. Skulle bara kolla meljen och så. Klockan 6 är det domarkurs och jag har lite brådis. Ska ha prov imon och kan inprecis ingenting. Sen ska jag även hinna städa mitt rum och vara med min mormor som kom idag. dags att peppa mig själv och bara säga JOBBA JOBBA JOBBA. Ska ta tag i bloggandet, har sagt det för och säger det igen, men har ingen bloggdator eller trådlöst bredband så då blir det lite jobbigt. Men men ska dra nu då så puss puss

BTW Min söta lillasyster fyller år idag, Grattis till henne :)<3


RSS 2.0