Bild.



jag har tråkigt (a)


Outfit 30/9




Cardigan - H&M
Linne med blommor - Cubus
Jeans - GinaTricot
Vitt linne - BikBok
Halsband (vitt) - Fått av Christoffer
Halsband (rosa) - Fått av Mikka och Berto
Rosett - H&M
Armband - Konfapresent
Örhängen - UrOchPenn

Bloggar mer ikväll sen :)




Trööööööött.



Gud avd trött man kan vara, skolan börjar om en timme och jags tår fortfarande i pjamas. Dags att skynda lite nu. kanske inte skulle ligga och prata i telfon till 12 igår (a) men det var faktiskt nödvändigt. Idag ska jag springa kondistest på gympan. Kul, nja. Vill iaf försöka även om mina knä kanske göör ont. Man kan inte ge upp på första  försöket. Aja måste rusa nu pusspuss (L)


Outfit 29/9

Iaf delar av den, hahah :P


Smutsig spegel jag vet :O

Linne - Cubus
Jeans - GinaTricot
Rosett i håret - H&M
Halsband - Födelsedagspresent
Armband - Konfapresent
Örhängen - UrOchPenn

Hade även en cardigan från H&M.

Nu ska jag läsa lite i boken Anarkai, mys :D<3




iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Jag bara älskar min pappa han gick och köpte den häär åt mig idag :D Gissa vem som är lycklig ? :D



iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih :D hahahaha


Dags att sova.

Ska sova nu, hela kroppen bara skriker efter sängen. Eftersom kroppen är så trött stiger hormonerna mig åt huvudet. Så e det att vara tonåring. Aja blir inge långt inlägg. Sov sött alla underbar :) (L)


Rosett.



Hemma nu, eller vart det ett tag. Blev ingen present till pappa hitta den inte. Men köpte 2 rosett hårspännen på H&M. Assöta e dom. Hahah roligaste idag måste nog var svenska boken. Hmm, innan vi börja läsa sa våran lärare att vi kommer undra varföör hon har valt den. Redan nu förstår man vrf. Hahah

Jag vill ha sex
   bollar i luften
Jag längtar efter sex
   bollar i luften
Varje dag vill jag ha sex
   bollar i luften
När jag ser dig vill jag ha sex
   bollar i luften
Jag kan inte leva om jag inte får ha sex
   bollar i luften....

Hahahah, ha en trevlig kväll nu. Pusspuss(L)



Outfit.



Bjuder på en liten outfit nu innan skolan. Efter skolan ska jag till stan och köpa födelsedag present till pappa. Ska träffa Tilda då. Mys :)



Cardigan - H&M
Linne - BikBok
Jeans - GinaTrocot
Mössa - från farmor
Halsband - från Christoffer
Armband - konfapresent
Örhängen - Ur o penn.



Ha en trevlig dag (L)



Dags föör natten.

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag vet klockan e ba halv nio men jag ska inte sova än. Ba lägga mig i min varma säng och ba ta det lugnt. Har mitt snygga bettyboop nattlinne från H&M på mig. Sov sött nu alla ni underbara läsare (L) Dröm söta drömmar om mig (A) hahahah


Flitig som ett bi.

Idag har jag faktiskt vart det. Flitig som ett bi. Mitt rum är städat. Och riktigt bra städat. Ordning i alla lådor, sängen är bäddad ovh det viktigaste av allt man ser golvet. Sen har jag också trimmat hunden och badat honom. Funderar på att själv ta ett bad sen. Ladda upp för imon. Skola igen, har dock bara 4 lektioner imon och dem är inte så ansträngande. Föörst klt (typ klass o lärare tid) sen tyska. Bamba efter och sen hålltimme. Sen har jag svenska och engelska. Väldigt enkel dag. Sen ska jag nog till stan och träffa Tilda. Kan det bli bättre ? Neej tror inte det. Försöker få tag på Mikka, skitungen sitetr på sjukhus. Hoppas ba det inte blir något gips, ska dra nu pusspuss (L)

Lovade A.T att skriva A.T så nu har jag det. A.T

Sry föör att jag e lite dålig på att uppdatera ska jobba på de (A)


Lorentz & M Sakarias med Marit Bergman - På drift

Älskar verkligen den häär låten. Den e helt underbar och skön. Jag vill oxå va på drift. Eller iaf åka till Karlstad. Det är däär jag kommer ifrån och däär jag känner mig som mest hemma. Det är däär eller i Christoffers famn jag känner mig tryggast. På sportlovet då kanske jag ska dit. Hoppas det blir så verkligen. Vara med min kära kusin Erik och bara vara. Inte behöva tänka på vad folk egentligen tänker om en. De vänner (släkt) jag träffar mest i Karlstad e några av dom jag litar mest på. Som Erik, Anton, Amanda och Josef. Miss you all (L) Jag  kommer alltid vara en som kommer från Värmland. Vart än i världen jag hamnar tillslut (L)





RUN ANNIE RUN!


Trött Annie.

Precist lugnat ner mig, pulsen är tillbaka i den takt den ska va i. Klarade inte silver.... Min lärare hade sagt fel tid till mig så jag sprang föör att klara det men det var ju fel. Man blir sååååååååååååååå arg. En annan sak jag störde mig på var fuskarna. Att man inte ens föörsöker. Lathet kallar jag det. Jag och Sandra gjorde vårat bästa, eller iaf 95%. Vi kom springandes och såg två i våran klass. Den ena räcker fram en cola och typ frågar om vi vill ha.
Jag e rätt trött sur osv så skriker: Vissa springer ju iaf runt HELA.
Då svarar han: Vad arg du verkar?
Jag skriker tillbaka: Kan knappt andas och har ont i knäna såklart jag e arg!
Föör mkt olika arga tankar går i mitt huvud då.

Man blir rätt arg näär man inte ens försöker. Ba ger upp, fuskar och så.. Jag känner många som går men dom går runt hela då. Och visst e du skadad och så, det är okeej, men liksom om du ba göör det av lathet när du har kondis då blir man ba trött. Usch. Det e la tufft att ge upp som så mkt annat häär i världen. Iaf ska klä på mig mjukis och tjocktröja nu. Sen äta och gå ut med hunden. Ett varmt bad väntar oxå, det behöver jag. Pusspuss <3


kläder som gjorda föör bio...


Dålig bild jag vet...

Kläder.
Lång kofta - H&M
Klänning - H&M
Skärp - Fått av Tilda

Smycken.
Halsband - Fått av Christoffer.
Örhängen - Ur och penn.
Armband - Fått av Gunnel och Henrik




The Ugly Truth.



Nu är man hemma igen. Hade det jätte trevligt ikväll, en riktig härlig tjejkväll med bästa vän. Åkte in till stan typ lite över 2 med älskling. Han skulle lämna e sak till sin syster. Sen gick vi två till nordstan och McDonals. Satt däär och vänta på Mikka. Sen när hon kom var vi tvugna att gå direkt. Vi hämta ut biljetterna köpte popcorn och dricka och gick in och satte oss. Filmen var jätterolig och bra. Är lite chokad att den var barntillåten. Det var liksom sexprat och så genom hela filmen. Hmm, när New Moon ska va 15 års gräns och den häär e barntillåten. Jadu... Iaf filmen bjuder på många skratt och lite tips. Hihi. Sen efter filmen gick vi runt lite. Kom tillsist till conetto däär jag köpte en kaffe. Sen gick vi till Mcdonals så Mikka kunde få lite mat. Mikka skämde ut sig för min skull. Vilken ängel hon e (A). Hon stog och skulle handla och jag sa till henne ta socker och sugrör till mig. Tydligen blev hon i kassan lite chokad när hon skulle ha 2 sugrör, kethup (stavning) och socker. Hahah, jag är nu skyldig henne att skämma ut mig föör hennes skull. Hmm, undra vad jag kommer få göra? Sen vandrade vi vidare till centralen. Berto hade vart på cup och skulle komma med tåget så vi mötte dom och sa heej lite snabbt. Sen åkte vi hem. Min buss kom typ direkt men lilla Mikka fick vänta i en kvart till. Hahah stackaren. Nu är jag hemma då, trött som vanligt. Hihihi, ska städa lite smått till innan jag lägger mig, pusspuss <3


Trött.

Herregud jag e värsta seg idag. Måste städa mitt rum annars får jag inte gå ut xD Eler jo men mamma blir nog inte så glad. Ikväll blir det bio med Mikka :D och kanske fler vi vet inte, hahahahah. Vi vill se the ugly truth så det kommer la en liten recenstion (stavning) om den ikväll. Innan ska jag hinna städa mitt rum, få fram något att ta på mig och hinna göra matteläxan. Borde nog inte sitta häär och blogga. Hihihi, ne nu får jag ta tag i mig själv, städa, hmm, kanske ba 5 min till vid datorn först (A) hihih skriver mer sen puss (L)


GOKART



Hmm, hektisk dag. Eller egentligen inte. Gick upp 8 någonting och åt frukost. Sen var det på med tränar kläderna och åka ner till skälltorp. Seg träning idag med tjejerna, alla var skit trötta och jag och Mathilda orka inte bråka så det blev en sååådär bra träning. Sen åkte vi hem och bytte om. Skulle ut till Gokart banan lillibror körde. Han e duktig min lille bror. Kom på andra plats. Han och Max fick varsin flaska med typ pommac eller vad det nu heter. Dom ska ju såklart stå och skaka dom häär flaskorna tills det sprutor och så står dom och sprutar på varandra. Hmm, stekare fasoner eller är det från F1 dom fått idén? Och såklart vänder dom häär 2 alla uppmärksamhet till sig. Det pågår en prisutdelningen men alla tittar på dom. Herregud. Hahah. Jag kan säga till er tjejer som letar killar åk ut till en gokart bana. Däär finns dom. xD En annan liten smart sak jag kom på är att om jag börjar köra nån av dom klasserna som fanns och köör i klubbmästerskapet kan jag garantera en pallplats. Dom är nämligen ba 3 stycken däär. Men jag kommer ju ba börja köra om jag får en rosa overall så. Den idén kan vi ju glömma. Hahah aja nu är jag så trött så jag somnar nästan vid datorn. pusspuss (L)


Skolan..


Miss you (A)<3
Bilden har inget med inlägget att göra utan är en hälsning till Mikka (A)


Jippi äntligen helg! Det har varit det jag längtat till sen måndas. Började 8 idag. Börja med NO rätt okeej faktiskt. Jobbar med luften just nu. Det låter skit konstigt. Hahahah. Sen hade jag franska prov. Usch. Klarade mer än jag hade trott. Den svenska översättningen var lätt och så. Sen svenska. Fick tillbaka ett läsförståelse test vi hade gjort. Max var 47 och jag fick 43. Var två poäng från MVG. Den som var bäst i klassen hade 44, jag kom 2a. Vi fick oxå tillbaka ett test som gick ut på om vi kunde det vi skulle kunna :P. Jag klara alla delar utan gramatiken var 2 poäng ifrån däär oxå, lite komiskt. Efter svenskan hade jag slöjd. Vi har gjort maskar som vi nu ska fixa till. Jag göör en rosa Harry Potter mask. Just nu har den en röd halsduk och en svart lång mantel. Ska göra glasögon på den oxå. Sen åt vi, hmm, tacos. I våran skola är tacos, ris, någon kycklingsak och sallad. Min klass äter ju typ precis innan bamba stänger så vi fick inga bröd. Sist hade vi matte och det är ju alltid kul. Thats my day. (L)


Akvedukt.

Hittade ett arbete jag gjorde i No för 1 eller 2 år sen. Två bokstäver har ramlat av. Hihihi. Jag var verkligen jätte nöjd med det häär arbetet. Jag kommer ihåg att jag satt i köket med en skolåda och typ fick hjälp av hela familjen:P Nån hämta stenar, någon papper. Mamma målade alla "stenar" på själva akvetdukten och jag satt och klistra papper överallt. Hahah men det blev ett av dem bästa arbeterna i klassen. Man får vara lite stolt över sig iaf. Vill ha mer projekt som liknar det häär. Fast det har vi ju nu dock. Vi ska göra en byggnad med hållbar utveckling som kan visas upp på framtidsdagen på Universeum. Vinner man får man typ 10.000 till klassen eller något sådant :P. Jag är inte säker på att min klass kan vinna men jag har inte riktigt koll på vad alla göörr heller. Min grupp ska iaf bygga en idrottshall/gym/café föör alla. Unga som gamla. Vet inte hur det kommer gå. Men när vi kommer till själva byggandet (eftersom vi ska göra en modell i skala) då kommer jag vara den mest koncentrerade på lektionen det kan jag lova.

Btw har franska prov imon, det kommer nog inte gå såå bra får hoppas på att jag klarar G iaf. Det är inte mitt ämne om man säger så... Aja ska typ fixa mig föör natten nu. Man märker att hösten kommer man blir genast tröttare. Hmm blir nog en skön outfit imon.. Puss puss :) sov gott och dröm söta drömmar om mig ;P hahah


Dagens roligaste.

Ellie sitter på engelska lektion och ska berätta om leken gissa maten. Den uppfanns igår av Ellie, hon mossade morötter, ärtor, potatis och dillsås. Det såg la ut så däär men men, så sitter vi på engelska lektion.

Ellie- And then I send it to Niklas and he show it to Pierre. Pierre is a kock.
Jag- Chef.
Ellie- Chef. And he sa that it was risotto.
Nina- HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH His a kock!
Alla- Vah?
Nina- His a kock, hahah
Alla- AHA, hihi

(cook på engelska e kuk och det låter likadant som kock, liten förklaring föör er som inte fatta :P )

Då kommer våran lärare när vi typ 6 tjejer ligger dubbelvikta över bänkarna och skrattar. Hmm ingen sa till henne varföör vi skrattar. Undrar varföör. Hihihihi.

Nu måste jag städa och plugga franska. På tal om franska. På franska lektionen idag när det var en kvart kvar säger våran lärare: Neej jag orkar inte med det här nu! Ni får ha strimma i 15 min och plugga till provet. Ni får gå om ni vill, men gå snabbt. När inte ens våran lärare orkar med oss har det gått fööööör långt. Aja pusspuss


Paows tävling :P

jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med. :)

Hon tävlar ut en grå mjukisdräckt. Jag vill ju verkligen ha en hittar verkligen ingen någonstans :O Har jag tur den häär gången? Jadu med min tur så ska jag nog inte hoppas föör mkt :P hihi


Den häär.


Färgat håret :D

Eller jag har inte färgat det ;) Mikka har :D Det blev jätte fint och hon blev jätte nöjd :D Hon är nu en blond/brunnet tjej ;) Wohooooo :D

Innan


Under


Efter

Man ser inte sååå bra men det är skit fint :D om någon tycker något annat så är man nog blind xD

Btw ska bli bättre bloggare lovar (A)<3


Wild Horses - Natasha Bedingfield



Älskar den häär låten <3 Den är så fin. Lyssnar på den om och om igen. Lyssna <3


Att vara sjuk.



Har ni inte tänkt på det, man går ju i skolan och ba ooo jag vill vara sjuk och slippa skolan. Sen blir man sjuk, då vill man inte det längre. Man ligger hemma och snuvar, hostar och jämrar sig. Man höör vad ens bästa vän och pojkvän göör. Och för att vara lite mer exakt, Mikka hitta 500 kr igår :O och Christoffer åkte till Milano. Och jag sitter vid datorn har läst alla bloggar jag har som favoriter i datorn, det är typ 30st. Vart inne på alla commynitis (stavning) som jag är medlem på, eller typ alla. Jag har spelat farmville. Jag har nog gjort allt jag kan och jag är lika utråkad. Funderar faktiskt på att städa. Eller jag måste gööra det. Kanske ska rensa bort lite kläder. Eller så umgås jag med Mamma som oxå är sjuk. Jag måste få bättre imunförsvar. Ge mig tips! Jag vill träna men det får man ju inte göra när man har ont i halsen. Jag vill inte vara sjuk :O !!!!! Jag kom på en grej nu. Jag kan titta lite kläder på webben oxå. Det göör vi. En snuvig puss (L)




Bäst :D<3



Slutet: Laila får man ta en chokladbolss bit ? hihi

Dom häär killarna äger :D


Jag är inte seriös....

Just nu är jag halvsjuk och uttråkad... Det resulterar i att jag målar naglarna, göör collage på PS och tar konstiga kort.




Mitt fina collage finns på bdd.

Ge mig gärna idéer om vad jag ska blogga om (A)<3


Idols bästa: Jon Sindenius - Egen låt



Älskar hans röst och så :) Föör jävla bra :D Btw Kissies bror var ju med oxå, jag håller med juryn slakt av en bra låt. Men Jon fy faan, hans skiva köper jag (H) <3

Peter Nilsson (Kissies bror)



Paddling.



Klar föör paddling :D Det börjar bli bättre väder nu men det är fortfarande mjukis som gäller. Kanske ska slänga ner ett par shorts. Det kan nog vara bra. Om typ 40 min kommr min buss som jag ska ta. 40 till angered centrum och sen 75 till kryddnejlikegatan tror jag. Tur som jag haar slipper jag åka själv. Tror att Emir och At oxå åker med den. Jag vet att Ellie ska åka med mig så jag blir ju aldrig ensam det är ju bra :D. Ska blogga lite emr ikväll sen. Nu ska jag ringa Ellie och kolla om jag har allt med mig.. Hihi (a) puss <3


Min Sommar.

Lovade Sofie ett långt inlägg men jag orkar inte skriva så visar lite bilder från sommaren eller som har något med sommaren och gööra. Blir mkt bilder. Hoppas du blir nöjd nu Sofie annars dår du säga till ;)<33



Blivit handbollstränare till handbollsskolan/ flickor 00


Paddlat med klassen :) ska även göra det imon.


Slutat 8an :D<3


Vart på släktträff :P Jag och Lillasyster :D<3


Vart på konfaläger :D<3


Blivit döpt med älskling och Anges. Bild från söndagen (A)


Järngänget <3, vi äger och kommer alltid gööra det :D<3


Varit Sture sexig med Mikka, dvs nördat full frys ;D


Haft tjejmidda med disco tema. Bästa kvällen :D<3


Vart på pj och fjortiz tema fest :)<3


Insett att jag ser smart och töntig ut i glasögon :P

Jaa det var la lite från min sommar, Jun - Agu, Glömde Jag har fyllt 15 ocå (H)<3 Pusspuss <3


Send It On

bloggar sen :) Puss


Skola, Gym, Mat, Dusch, PLUGG


Jag är sååååå seriös idag (A)

Så har min dag sett ut. Först var det skolan började klockan 8. Var skit seg på morgonen idag så jag kom lite sent (A) heheh Sen var det idrott ut och orientera i skogen, JAG HAR INGEN KONDIS. Affe och Ellie typ kan jogga men jag, kan bara springa snabbt korta sträckor eller inte springa alls :P Duktig man e, nja men men. Sen var det bamba. Soppa den mest näringrika maten man får, iaf när det gäller mig. Får en soppa som är buljong och grönsaker för att få lite mat i sig får man gräva efter alla grönsaker. Úsch. Sen musik, jobbar om klassisk musik, inte kul någonstans. So kom näst, såg lite av en film som handla om 1:a världskrigen. Jag tyckter det är intressant att läsa om. Sen jobba vi med olika frågor och så. Sist hade vi No. Gick igenom en lab vi gjorde igår och läste i boken. Om något så roligt som eld. Jaha det vet man inte mycket om eller vad säger ni ?

Efter skolan gick jag och tränade med Ellie. Var faktiskt skönt att träna. Efter vi hade tränat klart körde Ellie hem mig. Härligt. Gick direkt till köket och åt. Blev typ tonfisk sallad eller vad man ska säga. Nu har jag precis duschat och sen är det detta som väntar.

Mina 3 ämnen i språk.... Kul ? puss <3


RSS 2.0