teknik ...

Sitter på strimman nu. Meningen är att vi ska jobba med tekniken men så fort som läraren vänder ryggen till tar jag och Ellie uppp blogg.se. Hahah vilka fjantar vi är. Så istället för att jobba bloggar vi.

Jag skall då bygga en halv gokart och jobba med styrningen och så.

Måste gå nu madde kommer HEJDÅ!!

Kan man vilja bara försvinna?

Jag har en liten svag lust att bara försvinna. Inte någonting allvarligt nu utan mer bara vara borta för en stund. Som när man var liten och gömde sig under täcket tills någon hittade en. När man låg där under var det bara en själv och ens tankar. Så vill jag försvinna, in i mitt egna huvud. Kunna få tiden att lista ut vad man vill egentligen. Inte ha massa press. Slippa le mot de man vill skrika DÖ åt. Kunna få som man vill utan att såra någon. Inse vilka man älskar. Kunna leva. Jag vill gömma mig under täcket nu! Möjligtvis kanske får Christoffer gömma sig med mig. Men bara för en liten stund... Annars vill jag vara själv.

Ne nu ska jag sluta filosifera och göra något vettigt som att gå och duscha. Vart duktig och tränat idag sen gick jag hem. Jobbar hårt nu...

Ha det bra..


shopping 20/1

Var på stan med Ellie idag :) Riktigt mysigt fick även med mig hem några grejer från H&M. Ska även till stan med Mikka imon så ska leta efter andra grejer då :)


Tights


Trosor


Nattlinne.


Nattlinnet, höll det bara framför mig så man ser det bättre :)

Det var de.. Nu ska jag plugga tyska och engelska. Tråkigt men det måste göras :) Ha det gött.


GRATTIS SOFIE LARSSON!

Någon fyller 16år idag :D Hahah :) Hoppas du har/haft en trevlig födelsedag.

Fin bild på oss två för några år sen på ett träningsläger.




vecka 3


Såhär ser nästa vecka ut för mig :)<3







Outfit 11/1



Mina bilder vill inte vända på sig...

Så här ser man ut idag då, utan smycken. Blev väldigt enkelt.

Kofta - Farmor
Linne - GinaTricot
Jeans - GinaTricot

Gjorde även en fläta i håret, blev rätt snyggt, men nu ska jag äta frukost. Börjar ju faktiskt om typ 2 timmar. Hahah. Ha en trevlig morgon <3


VECKA 2

Ungefär såhär tror jag att min vecka kommer att se ut.

Jag längtar faktiskt till lördagen. Jag ska döma en match för handboll i 3an och just den matchen står mellan Backatorp och Backaskolan. De är de två skolorna där de mesta av 00 som tränar går i. Alltså kommer jag döma för de som jag själv tränar. Det ska bli jätte kul.

Känner att jag borde göra veckosheman varje söndag. Man får en blick över vad som händer samtidigt som man inte kommer att dubbelboka sig. Något jag brukar vara bra på. Hahah. Nu ska jag fortsätta med söndagssysslorna dvs städa mitt rum. Ha en trevlig söndag :)<3


en vän



Hur kan det komma sig att visa vänner kan man verkligen inte sluta vara vän med? Det är omöjligt att sluta vara vänner, omöjligt att skita i varandra. Helt omöjligt. Men det är oftast de vännerna som står brevid dig hela tiden. Som struntar i att man är olika utan ser igenom det.

Den vännen som hjälper dig upp när du är nere.
Den vännen som du alltid kommer ha som vän, till och med en av dina bästa vänner.
Den vännen som kanske inte är populär hos andra men inte bryr sig.
Den vännen som är stark.
Den vännen som låter dig lära av personens misstag.
Den vännen som vet när det är okej att vara galen, men även förstår när man ska vara tyst.
Den vännen som kan se framtiden och leva i nuet.
Den vännen som peppar dig.
Den vännen som är ärlig men inte för ärlig.
Den vännen som man alltid försvarar och som försvarar dig.
Den vännen som du alltid kommer minnas för både negativa och posetiva saker.
Den vännen som har fått dig stark.

Den vännen, just den vännen finner jag i dig!



SPIRIT



Att man helt plötsligt kan sätta på en film som man inte sett på minst 5år och man kommer ihåg alla låtar. Jag satt och sjöng med direkt. Själva filmen är ju underbar. Det handlar ju om en häst och hans resa. Hur han kämpar för att komma hem. En riktigt självkänsa film. Det är massa bra budskap med i också, underbart. 

Jag och Christoffer såg den igår. Jag satt och prata om hur man såg på hästarna hur de mådde och så för Christoffer. Det jag lär mig sitter oftast kvar. Det är väldigt bra. Hahah men men här kommer några av låtarna på svenska. Har filmen på VHS så har bara svenska. Jag vet, VHS?! Vi fick en VHS-spelare av Farmor när vi var i Karlstad. Det gör att man kan kolla på alla gamla filmer. LOVE IT.

Det kan vara stavfel i filmerna men det gör inte så mycket.









tvånollnollnios musik.

Hitta denna när jag var inne på Bloggtrafiks hemsida. Skit bra sida. Man kan få mer besökare samtidigt som man hittar massa roliga bloggar. Klicka här om ni vill bli med där -> http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=AnnieElisabeth .

Massa bra låtar som jag ser det. Även låten The Climp är med. Det var den låten jag och Michelle sjöng på skolavslutningen förra året. Ska lägga upp den videon nån gång om jag får filmen av någon. Haha. Men nu tycker jag att du ska lyssna, dansa och minnas. Jag däremot ska plugga matte (A) Pusspuss (L)


RSS 2.0