Back To School...

Nu var det måndag och praoen är slut. Tillbaka till skolan betyder det. Jag gick upp extra tidigt så att jag skulle hinna vakna men det går sådär... Efter skolan tänkte jag åka till stan eller backaplan ooch leta present till lillasyster som fyller år på torsdag. Vad ska man köpa till en som fyller 9 som inte önskar sig någonting? Hmm.. Jag hittar säckert någonting.

Om någon vill följa med till stan eller så, smsa gärna :P Hahah, men nu ska jag börja lägga ner grejerna för skolan och så, ha en underbar dag :)


Glögg och bok.

Nu ska jag sätte mig och göra engelska läxan tills imon. Jag har haft två veckor men inte gjort någon av mina läxor så har lite stress. Men ska vara ner nu genom att läsa ut den engelska boken. Glögg har jag oxå så det blir lite julstämning. Hihihi e ju trots allt första advent. ha det så bra så hörs vi :)<3


F**k you - Lily Allen




Videoinlägg.

Jag pratar snabbt det är osamanhängande och lågnt. Jag skakar med handen mkt och så men men jag försökte iallafall :P




STÄDAT RUM!

Lovade bilder på mitt rum när det var städat. Här kommer dem. Köpte ett nytt överkast och en ljusslinga som sitter i fönstret idag. Mycket mycket fint. Ska snart upp och dricka lite te och käka mackor. So lovley när det är tråk väder. Tur att jag åker till Karlstad i jul så man kanske får en vit jul (A)


Mitt fina skrivbord. Det är skolböcker som ligger på fönsterkarmen. Har ingen plats för dem. hihi


Min "gaderob" och bokhylla. Jag har Annikas släktigs bok framme. Hihihi.


Min älskade tv och SATC tavla.


Mitt kristna hyllplan. Dopljus, en bild på Jesus och en sten som det står Ropa till gud på.
Fick de två första på mitt dop i sommras :)


Älskade "skolåda". Hahah SATC boxen. Titta igenom alla avsnitten på en vecka (A)


Mitt nya överkast. Rosa såklart. Mitt rum börjar bli färdigt nu bara en gaderob som saknas xD hahah.


Ljusslingan, jätte konstig bild men men.

Ska dra nu puss puss :)

Det är jobbigt att städa!



Jag kanske ser glad ut men det beror på att mitt rum kommer vara glänsande när jag e klar. Jag har flyttat undan allt så bara det är stora möbler på golvet, det mesta ligger på sängen eller står i den stora bokhyllan. Jag har dammsugit och skurat golvet, ska fixa allt annat sen oxå men just nu har jag rast har städat i snart en timme och snabbt har det gått är varm ju xD Nu borde mina föräldrar bli glada, dom har tjatat på mig ett tag att jag ska städa, ni får se lite efterbilder sen :P har inga före, men tänker om ni tog alla er skolsaker, kläder och annat och bara slängde ner det på golvet, ungefär så såg det ut. Bara jag som lyckades gå på golvet utan att någonting gick sönder (A) hihihi, jag har ordning i min oreda. Nu ska jag läsa lite blogggar och andas xD hahah pusspuss (L)


Helgens outfits.

Kläderna jag hade på mig idag och igår :)

Idag:

Skjorta - Morfars
Linne - JC
Tights med dragkjedja - Rut m.fl
Skärp H&M

Igår

Crdigan - H&M
Tröja - Cubus
Kjol - Rut m.fl
Tights - Rut m.fl
Skärp - H&M



Facelook


Tights


Närmare bild.

Vi såg 2012, den var jättebra rekomenderar den, ska ge en bättre resention någon dag :) Men nu ska jag göra annat :) Ha det bra pusspuss (L)




Några frågor.

Skriver några frågor jag har fått från min minifrågestund.

Behöver hårtips, hjälp?
Jag har inte så mycket tips, tvätta inte för ofta. Använda balsam i topparna om du har fett hår. Låt håret självtorka och så vidare. Basic grejor :P

Vad fick dig att börja blogga?
Jag vet inte riktigt, blev antagligen inspererad av Blondinbella m.m. Hade även en kompis som bloggade.

Vad har du för hårfärg?
Jag har faktiskt ingen aning. Har tonat och färgat mitt hår sen 4an så jag vet inte xD Jag var blond när jag började färga.

Har du fått skolkatalogen?
Ja, och jag skrattar åt att de tog bort ordet FUCK på Deniz tröja.

Bara lite frågor ska ta och klä på mig nu och fixa. Ha en bra dag :)


Standing still but still moving.

Sitter i träningskläder fortfarande och lyssnar på Natascha Bedingfields låt Peace of me. Gillar den riktigt mycket. Kunde jag sjunga så skulle jag sjunga den lätt. Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för ikväll och så. Det ska bli bio med Christoffer, Mikka och Berto. Vet inte vilken film vi ska se, de fick bestämma. Hahah. Sen om jag hinner ska jag börja förbreda lite för nästa helg. Det är minihandbolls cup så jag ska kolla så alla matchtröjor och såvidare är rena. Tar med mig kameran sen så jag kommer bjuda på lite bilder ikväll eller imorgon. Vet inte riktigt vart jag sover ikväll xD hahah. Pusspuss så länge.



Tänkte att jag ska försöka svara på alla komentarer snart oxå. Har inte orkat, men några tror jag att jag fixar sen.

Dags att vara duktig...

tänkte göra ett videoinlägg men det blev inge bra :P
Ska städa mitt rum nu för det är stökigt, och jag tycker det då är det de.
Bloggar nog mera ikväll. Puss<3


Prao

Hej alla söta. Idag var första dagen på praon, riktigt kul faktiskt. Är hos min granne Arianes jobb. Hon är kokerska på ett dagis i Kortedala. Det är verkligen jätte rolig och jag får ju vara med och göra mycket eftersom vi känner varandra. Ska snart faktiskt gå och typ lägga mig och läsa en bok eller så, slappna av lite. Imon händer någonting jag hatar! Jag ska till tandläkaren. Precis när jag har fått förtroende för min nya tandläkare tror du inte han slutar då? Så nu har jag någon tjej och jag e skit nervös. För att ni ska förstå hur rädd jag är. Kan jag ju säga att jag börjar nästan gråta bara jag sätter mig i den stolen. Hatar hatar hatar det. Men hoppas verkligen dom kan fixa mina tänder.

Ska svara på alla komentarer när jag har tid och inte sitter på världens äckligaste stol. Men i veckan det kan jag lova. Ne men ska dra nu, ha det underbart :D pusspuss


Ledare!

Invigning av min träningsoverall jag fick från klubben. Nu är jag officelt en ledare. Jag måste säga tt det är väldigt skön och mysig :D Har på mig mina grisstrumpor oxå så nu är det mys och plugg som väntar. Jobba jobba jobba!






Its just me.

Hej alla glada, ska ta tag i det häär bloggandet nu. Jag ska försöka att blogga så ofta jag kan :) Men ni får gärna ge mig idéer om vad jag ska blogga om och så, det skulle vara underbart.

Idag hade man bara två lektioner men vi hade typ nationella prov på båda två. Det gick hyfsat bra tror jag. Imon kommer vi kanske få tillbaka franska proven hoppas det gick bra, hoppas på G (A) Sen har jag SO-läxföehör(prov) imon kanske dags att plugga på det (A) hihi, busigt av mig xD hahah ne det häär blev ju ett väldigt viktigt inlägg.... Hahah nja men men vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon pusspuss (A)


skolan förstör mitt liv

Heej, ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande men skolan tar hela tiden, jag sitter och pluggar hela dagarna, om jag skulle göra något annat är jag inte vid datorn, jag ska bättre mig men just nu kanske det blir väldigt dålig uppdatering pga skolan, nästa vecka är det lugnare så då kanske jag kommer igen men har 3 läxor till imon och prov i franska på fredag. Franska är mitt svåraste ämne så. Aaa skulle bara förklra mig lite, pusspuss mina underbar läsare.


RSS 2.0